Bomans Laboratoriumadvies

Rick Bomans heeft 20 jaar ervaring op verschillende kwaliteitslaboratoria. Typerend in zijn werk is zijn nuchtere no-nonsense instelling. Het advies dat u krijgt zal dan ook praktisch en werkelijk van waarde zijn, geheel toegesneden op uw lab en de situatie.
Voorbeelden van werkzaamheden waar Bomans Laboratoriumadvies u mee van dienst kan zijn:

 • Laboratoriumscan
  Wat zijn de sterke en zwakke punten van uw lab met betrekking tot o.a. monsterlogistiek, dataverwerking, kalibratie en onderhoud van apparatuur, opleiding, etc.? Bomans Laboratoriumadvies neemt uw lab onder de loep binnen de kaders die we vooraf duidelijk afspreken. Dit resulteert in een helder rapport met daarin duidelijk verwoord wat goed gaat en wat beter kan en hoe dit te bereiken.
 • Analyse
  Gaat de analyseoverdracht naar een derde partij vaak mis? De ontvangende partij kan uw opdracht anders interpreteren. Waar moet u aan denken en wat zijn de valkuilen bij dergelijke overdrachten? Hier kan Bomans Laboratoriumadvies u helpen. Of loopt u zelf vast met een analyse en weet u zich geen raad meer? Ook hier kunnen wij u helpen.
 • Budgettering
  Het opstellen van een budget voor uw lab is bepaald geen sinecure. U moet rekening houden met productie, met R&D en wellicht nog andere opdrachtgevers. Daarnaast speelt ook de performance van uw lab een rol en staan de analysetijden mogelijk onder druk. Bomans Laboratoriumadvies kan u dit proces volledig uit handen nemen en een kant en klaar budget presenteren.
 • Documentatie
  Heeft u uw werkprocessen afdoende beschreven? En ligt eenduidig vast aan welke specificaties uw product moet voldoen en hoe u tot reproduceerbare analyses komt? Hoe gaat u eigenlijk met afwijkende resultaten om? Allemaal zaken waar Bomans Laboratoriumadvies een op maat gemaakte invulling aan kan geven.